Virgin Oilissa

Eilen kuulin töissä, että Jaakko & Jay ja The Heartburns ovat keikalla Virgin Oilissa. Heti piti soitella Jaakolle, että saako kuvailla. Helsingissä olen monessa paikassa törmännyt vähän nihkeilyyn kameroiden osalta, niin nykyään yritän kysellä lupaa. Töistä lainasin teleobjektiivin.

Ensin menin Timon pippaloihin ja siellä oli kotikylän tyttö, Heidi, jota en ollut vuosiin nähnyt. Aika pieni tämä maailma. Pikaiset kuulumiset vaihdettiin ja minä siirryin Virgin Oiliin. Menin yhtämatkaa Heartburnsin Teemun kanssa, niin ei tarvinnut jättää takkiakaan narikkaan. Paikalla oli muutamia tuttuja, ei tarvinnut yksikseen seinäkukkana seisoskella.

Heartburnsit soittivat ensimmäisenä ja Teemu oli kitarassa, koska varsinainen kitaristi oli jossain reissussa. Hyvin se joka tapauksessa meni ja oli oikein mukavaa seurata keikkaa. En ollut aikoihin tätäkään bändiä nähnyt.

The Heartburns - Teemu

Illan toisena bändinä oli sitten Jaakko & Jay. Oli mahtavaa seisoa eturivissä, kun kuuli miten yleisö lauloi tosissaan mukana. Pojilla näytti olevan mukavaa lavalla ja minä kyllä tykkäsin menosta. Noussut ihan lempparibändin asemaan, nousi jo tosin ensimmäisellä keikalla minkä näin.

Jaakko

Jay

Videokuvaustakin harrastin, vielä ei uskaltanut 7D:llä kokeilla, sen mikki on sen verran huono, mutta onneksi Ixus kulkee näppärästi mukana. Joskus voisi kokeilla ulkoista mikrofonia. Kuvaaminen muutenkin oli mukavaa ja tuo Canon EF 70-200mm f/2.8L -objektiivi on kyllä vaikuttava. Pikkusen lisää valoa olisi ollut mukava, mutta kyllä tuolla jotain sai aikaiseksi, omalla zoomilla olisi ollut ihan turha edes yrittää. Fotoblogiinkin laitoin yhden kuvan. Pitäisi kuvailla paljon enemmän, jotenkin tuntuu, että tatsi vähän hukassa. Paljon tekee myös se, että täälläpäin bändit ovat lavalla keikalla. Joutuu alhaaltapäin kuvaamaan.

Keikan jälkeen vaihdoimme kuulumiset Jaakon kanssa ja oli aika lähteä kotiin. Paidankin sain mukaan.

One Reply to “Virgin Oilissa”

  1. Laura

    Nyt kyllä harmittaa!!!
    Iteki pohdin tuota Virgin Oilia ku liikenteessä olin mut aattelin sitte että ei siellä varmaan ole tuttuja ja oli muutenki suhteellisen paska meininki.

Vastaa