Maanantaipoppia 4

Noituus live @ Toriskeida

Tämä viikko aloitettiin pirtsakasti pilateksella ja nyt voi rentoutua vähän kuuntelemalla mökää eli bändi on Noituus ja genreksi arvon grindcoren tai ehkä crustin. Kuvaus heidän MySpace-sivuiltaan:

Noituus makes your heart beat faster. Noituus explodes the wax out of your ears. Noituus makes your beer taste better. Noituus is certainly more real than god. Noituus: 96% crust, 3% D-beat, 1% delirium tremens.

Levy (demo) on nimeltään Mögäten Maailmanloppuun. Nauhoitettu Kempeleessä viime vuoden syntymäpäivänäni ja viikko tai pari sitten Noituus tarjosi linkkiä siihen Facebookissa. Soitanto on kaaottista, Veikin huuto vielä kaaottisempaa. Kitara puuttuu bändistä, mutta sen verran pörisevää on basso, ettei sitä tarvitse. Kuusitoista raitaa, reilu viisitoista minuuttia.

Ennen kuin ensimmäistä kertaa kuulin kyseistä orkesteria keikalla, minulle kuvattiin sitä sanoilla ”niinkuin pesukoneet ja rumpukuivaajat olisi mikitetty lavalla”. Samalta kuulostaa tämä demo. Introraita iPhonen herätyskelloäänellä sai katselemaan puhelinta, että onko herätys jäänyt päälle.

En tiedä, ehkä en montaa kierrosta pysty levyä kuuntelemaan putkeen, mutta livekeikat ovat nautittavia. Joitain kertoja olen päässyt näkemään ja pari kertaa kiertänytkin mukana. Mukavia heppuja.

One Reply to “Maanantaipoppia 4”

  1. Mögän ystävänä kävin lataamassa tuon levyn, mutta vasta kerran olen sen kuunnellut. Eihän se kestä kuin vartin, mutta ei sitä siltikään kovin montaa kertaa pötkössä kuunnella. Levyllä oli muuten Noituudelta harvinaisen selkeät soundit, eli onko Noituus myynyt itsensä?

    Oletkos muuten Tuhkaukseen, tuohon Veikin veikeään kakkosbändiin tutustunut?

Vastaa