Maanantaipoppia 6

Two Beats Off - Sami

Tänään esittelyvuorossa Posiolta alunperin olevan Two Beats Off -yhtyeen ensimmäinen demo vuodelta 2007, eli ei ihan tuore julkaisu. Tuskin enää saatavilla mistään.

Kyseessä on oikein vihaisen kuuloista hardcorea. Kuusi raitaa ja noin kahdeksan minuuttia. Äänijänteissä ei säästellä ja bassokin pörisee. Rumpuja hakataan välillä sen verran nopeasti, ettei ihan osaa sanoa osuuko täysin tahtiin, mutta sillä ei ole väliä. Välillä on vähän laahaavaa eli raskaampaa osastoa melodioiden kanssa. Tapio ei muistaakseni hirveän kauan ollut harrastanut lyömäsoittimia ennen tätä orkesteria.

Demon omat kappaleet ovat englanniksi, mutta ihan varmasti ei osaisi ilman kirjoitettuja sanoituksia sanoa, Sami tosiaan vetää aika rajulla otteella. Lyriikat on teipattu kotelon takakanteen maalarinteipillä. Tyylikästä. Komea on myös Nissisen Jyrkin taiteilema kansikuva.

Viimeisenä raitana on coveri Sorto -orkesterin biisistä Maalaa talo. Joku saattaa nyt olla eri mieltä, mutta mielestäni alkuperäiseen verrattuna todella hyvä.

Bändin myöhäisempi tuotanto on mennyt lähes täysin ohi. MySpacessa heillä on muutama raita, mutta äänenlaatu tuntuu demoon verrattuna heikolta. Syyttäisin MySpacea siitä, mutta varmasti en osaa sanoa. En tiedä miten aktiivisia ovat, mutta bändi on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, jos hardcore on lähellä sydäntä.

2 Replies to “Maanantaipoppia 6”

  1. Vastahan näiltä ilmestyi splitti Hebosagilin kanssa, joka ei tosin sen suurempaa vaikutusta tehnyt. Tuo ensimmäinen demo kyllä kiinnostaisi, jos jostain sen saisi.

  2. Sami

    Tuolta pystyy lataamaan demon kokonaisuudessaan:
    http://www.mediafire.com/?yzdmy2zmjdn

    Vähän hiljaiseloa ollaan vietetty nyt, hamassa tulevaisuudessa olisi tarkoitus tehdä LP.

    -Sami / TBO

Vastaa