Maanantaipoppia 9 ja uusi paita

Hot Sauce Commitee Part Two

Tänään kävin taas postissa pyörähtämässä ja hakemassa muutaman paketin. Yksi niistä oli Beastie Boysien Hot Sauce Commitee Part Two. Levy kuulostaa vähän perinteisemmältä BB:ltä ja on mukana yksi punkahtavampikin raita, Lee Majors Come Again. Levy on ollut soitossa jo kauemman aikaa ja itsellä oli kyllä helppo päästä kiinni siihen. Hienoja taustoja ja Beastie Boysimäiset riimittelyt päälle. Jonkin verran samplejakin lainailtu, mutta ei sentäs mikään Paul’s Boutique.

Paketissa oli pari 180 grammaista vinyyliä, CD, T-paita ja sellainen silitysrautapaperi, millä saa kuvan siirrettyä omaan paitaan. Paita oli mallia ”The Therapist” ja siirtokuva ”The Knight”. Levyn sisäkansissa on paljon lisää samanlaisia kuvia, joten en tiedä onko tulossa lisää paitamallistoja. Sivuston mukaan mukana piti olla myös koodi, että saa ladata Fight For You Right (Revisited) -lyhärin HD-laatuisena, mutta sellaista en vielä ainakaan ole huomannut sellaista, olisi kyllä mukava jos senkin saisi.

Therapist

Paitakin sattui sopivan kokoiseksi, eikä minulla kovin paljon harmaita paitoja ennestään olekaan. Siirtokuvakin on samaa tyyliä, saa nähdä tuleeko joskus laitettua johonkin paitaan.

Ei harmita ollenkaan, että tilasin Deluxe -paketin.

Aiemmin maanantaipopissa ja lisää t-paitoja.

Vastaa