Perjantaipoppia 11

Tänään oli taas käyntiä postiin, useampi lappu tullut kotiin liian isoista paketeista. En suuresti yllättynyt, että levypakettejahan siellä, mutta en muistanut yhtään, että mitä olisi tulossa. Yllätys oli kiva, kun vihdoin tuli Wastedin Outside By Choise, heidän ensimmäinen pitkäsoittonsa vuosiin. Paketti sisälsi sinisen vinyylin, julisteen ja koodin, että sai digitaalisena sen levyn. Zipissä oli vielä neljä bonusbiisiä.

Yhtään ei tarvinnut pettyä musiikkiin. Tuttua ja turvallista Wastedia. Old schoolia ja melodista hardcorea, välillä mennään lujempaa, välillä hitaampaa. Vasta pari kertaa olen ehtinyt levyn kuunnella läpi, mutta suosittelen lämpimästi tutustumista. Varsinkin heille, jotka tykkäsivät edellisestä albumista, Heroes Amongst Thievesistä. Minun korviini tämä kuulostaa jopa hieman paremmalta.

Erittäin hyvä levy. Ja keikoillakin kannattaa ehdottomasti käydä.

Kuva on kesäiseltä Hässäkkäpäivien keikalta. Nekin kuvat pitäisi saada Internetiin jonain päivänä. Hirveästi olisi kuvia jonossa taas.

Loppuhuomautuksena: Normaalisti näiden artikkelien pitäisi ilmestyä maanantaisin, mutta ehkä pitäisi vaihtaa otsikot vaan popiksi ja kirjoitella milloin sattuu. Aikaisemmat popit.

Vastaa