Terveet Kädet Tavastialla

Tarkoitus tänä viikonloppuna oli vain käydä katsomassa Rent-musikaali ja viettää muuten rauhallinen kotiviikonloppu. Musikaalin väliajalla sain tekstiviestin, että Terveet Kädet ovat Tavastialla ja saan nimen listaan. Siihen sitten loppuikin rauhallisuus.

Tavastian edessä olikin sitten jonoa, luulisin syyksi pääesiintyjää, Mokomaa. Ainakin paljon oli Mokoma-paitoja näkyvissä. Eivät olleet kuulleet säännöstä, että keikalla ei pidetä esiintyvän bändin paitaa päällä. Narikassa meinasivat ottaa kameran pois, mutta lupasin viedä sen sinne, jos joku kieltää kuvaamisen.

Keikka alkoi jo hyvissä ajoin vähän ennen yhdeksää, porukkaa oli jonkin verran jo paikalla ja eturivin oli vallannut nuoret tytöt, odottivat selkeästi Mokomaa paikalle. Oli paikalla kyllä ihan TK:n fanejakin ja tunnetuimpien laulujen aikana TK jyräsi hirveällä paineella menemään koko keikan. Ei ainuttakaan turhaa välipuhetta, vaan biisit tulivat melkein putkessa. Jani tosin sanoi, että vielä vähemmän pitäisi taukoja olla. Mokoman keikan alkaessa totesin koko tilan olevan täynnä, niin seurasin monitoreista baarin puolelta TK:n poikien kanssa.

Terveet Kädet & Mokoma

Keikan jälkeen bändit halusivat poseerata yhdessä takahuoneessa, missä ei aivan maailman paras valaistus ollut tosin kuin keikalla. Oli mahtavaa kuvata paikassa, missä valot riittivät. Vähän on ikävä 7D:tä, se lakkasi käynnistymästä Barcelonassa ja odottelee sitä, että muistan tutkia, että onko vika akussa vai kamerassa. Onneksi on vanhat rungot tallessa, 30D toimii ihan hyvin. Pitää ensi viikon aikana seuloa onnistuneet läpi ja latailla ne Flickriin.

Vastaa