Torstaipoppia 18

Death is Beatiful

Nyt on kovaa kamaa. Pari edellistä poppikirjoitusta ovat olleet vinyylin ja kasetin kuuntelua, nyt kuunnellaan levykkeellä julkaistua biisiä.

Joitain vuosia sitten kuulin kaverilta, että ovat nauhoittaneet biisin ja julkaisevat sen vain levykkeenä. Kauan siinäkin meni, ennen kuin kävin kaverin luona kylässä ja sain levykkeen käsiin. Siihen vielä pari vuotta lisää meni jahkaillessa ja vihdoin sain aikaiseksi ottaa levykkeen mukaan töihin, josta löytyikin sitten USB-väylään kytkettävä levykeasema. Jännitys oli suuri, että onko levyke vielä lukukelpoinen. Raidan pituudeksi arvioin minuutin ja aika lähelle osui, neljä sekuntia menee yli.

Bändi on nimeltään Death is Beatiful. Mukana ei hirveästi saatekirjeitä tai muutakaan ole, niin vahva arvaus biisin nimestä on Can’t get enough hangin’ around and screwing hot chicks. Rokkaa heti alkutahdeista, ensimmäisenä huomaa mukavasti kulkevat syntikat ja heti perään No Shamesta tutun Pekan lauluäänen, Atte laulaa toisen säkeistön. Punkrokkia. Yksinkertaista. Kivaa.

Huomaa, ettei ihan kokemattomia tyyppejä soittamassa ja nauhoittelemassa ole, reilusti huonompia vakaviakin yritelmiä olen kuullut. Äänenlaatukin on kohdillaan.

Kyseessä on ollut ihan hauskanpito ja siinä samalla nauhoiteltu. En hirveästi usko, että tulee uusia nauhoituksia vastaan, mutta ei koskaan voi olla varma löytyykö vanhempia. Ehdotinkin bändin jäsenelle, että EP pakattuna useammalle levykkeelle voisi olla aika hauska veto seuraavaksi. Suosittelisin tutustumaan, mutta en yhtään osaa sanoa mistä tämän harvinaisuuden voi löytää.

Vastaa