Black Sabbath

Kovasti olin jo uskossa, etten koskaan näkisi Black Sabbathia lavalla, mutta toisin kävi. Weltsu hoiti minulle liput näppärästi Tampereelta DHL:n välityksellä eilen illaksi ja Ammin kanssa pääsimme keikalle.

Perille pääsimme juuri sopivasti niin, että kun pääsimme paikoillemme, oli War Pigs jo alkamassa. Siitä lähtikin sitten hittikimara, väliin uuden levyn biisejä ripotellen, jotka toimivat erittäin hyvin, vaikken aiemmin oikeastaan ole kuin pikaisesti kuunnellut, pitää ehdottomasti tutustua paremmin.

Lavalla oli isot ruudut, joista näytettiin joko bändiä soittamassa, tai jotain biisiin sopivaa videomateriaalia. Black Sabbath -biisi oli oikein jykevä. Butlerin basson näpläys komiaa ja Tommy Clufetus pisti koko keikan parastaan. Ei haitannut yhtään, että Wardia ei rummuissa nähty. Rat Saladista lähtenyt rumpusoolo ennen Iron Mania oli hillitön, vähän ehkä liioitellun pitkä, mutta sedät varmasti tarvitsivat vähän taukoa. Ei mitenkään yllättävää, että keikka lopetettiin Paranoidiin, minkä ajan ihmiset seisoivat katsomossa ja huusivat mukana.

Hymy naamalla meni koko keikka. Tykkäsin kovasti, helposti vuoden parhaita keikkoja.

Vastaa