Failöwe

Puoltoista kuukautta piti pitää itsensä aktiivisena ”typerässä tankkipelissä” ja osallistua kampanjaan, jotta sai tämän tankin. Nyt joululahjaksi sitten vihdoin sen saivat jaettua 10 000 eniten pisteitä kampanjassa saaneille pelaajille. Nimeltään tankki on VK 72.01(K) ja siitä ei ole prototyyppiä valmistettu koskaan, mutta ei kuitenkaan täysin Wargamingin keksimä. Jotain piirustuksia ja tilastoja on olemassa ja niiden perusteella arvailtu ulkonäköä.

Tuota ei voi saada ilmeisesti mitenkään muuten kuin tuosta kampanjasta, eli tavallaan aika harvinaisuus. Oletin, että olisi ryntäys näitä ollut pelissä, kun kävin kokeilemassa, mutta ainoana sain olla. Hyvin torni kestää iskua ja kun se on takana, niin pystyy niin sanotusti skreippaamaan eli pitämään heikon keulan piilossa ja peruuttaa vain tornin näkyviin. Liikkuu yllättävän hyvin, mutta tykki latailee suurinpiirtein 20 sekuntia, tekee sen edestä sitten kyllä vahinkoakin kun sattuu kunnolla osumaan.

Hassua, että kaikissa pelistä kirjoittamissani jutuissa on kuviksena saksalainen tankki, vaikkeivät omia lemppareita ole. Paitsi Maus.

Vastaa