Google Readerin loppu

Google Reader

Niin se päivä koitti, että Google ilmoitti lopettavansa Readerin. Heinäkuun alkuun asti on aikaa etsiä uutta vastinetta. Yhden illan kokeilulla olen ollut tyytyväinen Feedlyyn, tarvitsee lisäkkeen selaimeen ja iOS-applikaatio oli mukava käyttää. Jos mitään yllättävää ei tule eteen, todennäköisesti jään käyttämään sitä.

Digg on myös väsäämässä omaa korviketta. NetVibesiä joskus aikoinaan kokeilin enemmänkin, eilen totesin, että ihan pikkusen liian paljon sälää. Jos nostalgiaa haluaa, on aina olemassa The Old Reader.

3 Replies to “Google Readerin loppu”

  1. Päädyin itse The Old Readeriin kokeiltuani noin kymmentä eri lukijaa. Näyttäisi olevan paras vaihtoehto, jos pilvessä toimivaa haluaa ja tykkää tosiaan perinteisestä Google Readerista.

  2. ttv

    Perkeleen google! Jos Digg tulee perustaan oman readerin Google readerin apiin että ehkä se on sitten jossain välissä käytettävä…

    btw luin feedlystä tämän postauksen :)

  3. Itselläni yksi pääsyistä pysyä Operassa on tämä selaimen integroitu RSS-lukija, johon oon tottunut ja varsin tyytyväinen ollut. Chromeen yrittänyt vastaavaa etsiä, mutta eipä toiminallisuudeltaan samanlaista ole löytynyt.

    Ps. Onpas pnuk.net tosiaan erilainen Chromella kuin Operalla :D

Vastaa