World of Warplanes

Nyt kun on jo lähes kolme ja puoli vuotta tankkeja ajeltu, rupesin kaipailemaan vähän vaihtelua ja päätin kokeilla saman yrityksen toista peliä, World of Warplanesia. Kilpaileva War Thunder olisi kuulemma parempi, myös tankkien osalta. Tässä on kuitenkin yhteinen tili tankki- ja lentokonepelien välillä, niin esimerkiksi premium-aika ja vapaat kokemuspisteet siirtyvät nätisti molemminpuolin. Tankkeja pelaan edelleen joka tapauksessa.

Kokeilin peliä jo suljetun alphan aikoihin, niin WarGaming oli ystävällisesti lahjoittanut kultakoneita minulle useamman. Niillä saa grindattua crediittejä huomattavasti nopeammin. Osa tosin on korkeamman tason, kuin minun varsinaiset koneet, niin en vielä ole edes kokeillut, enkä aio hirveää kiirettä pitää niiden kanssa. Mitään valintoja sen suhteen en ole tehnyt, mihin linjaan tai millaisiin koneisiin yritän erikoistua, vaan olen lähtenyt joka linjalle. Spitfire on vähän haaveissa, vaikka en usko sen mikään ylivoimaisen hieno laitos olevan.

Hävittäjät ovat ketteriä ja kestävät vähemmän osumaa, pommittajat taasen ovat lentäviä linnakkeita. Molempia on hauska lentää, tällä hetkellä pommittajat vievät itellä voiton mielenkiinnossa.

World of Warplanes

Peli on hyvin arcademainen, niinkuin World of Tanks myös. Nopeasti oppi miten lennetään, vaikkakaan en vieläkään mitään hienoja väistöliikkeitä hahmota. Tähtäystä on helpotettu laittamalla ennakkoa varten rengas, johon pitää ampua. Sen kyllä saa asetuksista pois, mikäli vaikeusastetta haluaa nostaa. Aika hyvin onnistun jo tiputtelemaan muiden koneita, vaikka yleensä oma kone on se mikä liekehtivänä osuu maahan. Latasin viikonloppuna yhden matsin YouTubeen, siitä näkee vähän pelimeininkiä. Taisi olla kahdeskymmenes lento.

Peli näyttää hyvältä ja tuntuu hauskalta. Sääli, että ei kovin paljon pelaajia ole, niin jonotusajat ovat välillä vähän pitkiä. Onneksi on pari kaveria, jotka myös lentelevät.

Danger Zone soimaan ja lentämään!

Vastaa