Lunta

Oulussa ois ollu jo muutaman päivän ajan lunta. Pikkusen pelottaa ajaa pyörällä ku autoilijat ei tajua liukkautta. Pari kertaa oisin jääny auton alle jos tuijoittaisin vain liikennevaloja. Eilenkin kun olin himaan matkalla, joku saabisti teki parinkymmenen metrin lukkojarrutuksen ja siltikin meni suojatien yli, valot oli ollu punaisena jo hetken ja kävelijöillekin oli vihreät.

Tänään pitäis iltapäivällä käyttää vanhempaa pikkusiskoa, Saaraa, Trampsissa ottamatssa korun naamaan. Oon yrittäny peloitella kivusta ja kaikesta. Ei tunnu tehoavan. Nuorempi sisko, Maria, jääkin torstaihin asti kylään. Pitänee varmaan virittää koti-LAN kuosiin että voidaan pelata jotain kun on tylsää.

Bodymodifications.netissä ois kauheesti kävijöitä, jänskä homma on se että melkein kaikki on Suomesta. Pitäs varmaan ruveta mainostamaan ”ulkomaillakin”. Kertokaa koristelluille kavereillenne tuosta sivustosta!!1

2 Replies to “Lunta”

  1. mayb

    Toivottavasti myös seuraavalla viikolla ”on tylsää” koska ois yks first person shoottereista kiinnostunut äpärä maisemissa.

  2. [toistoa] _hieno_ [/toistoa]

    Erittäinkin hienoa tarkemmin ajatellen.

Kommentit on suljettu.