Ei voi käsittää

Viime aikoina, lähinnä parin viime viikon aikana, olen pompannut sängystä ylös aivan liian aikaisin. Työaamuina tuntia ennen herätystä ja viikonloppuisinkin ennen yhdeksää. Poikkeuksena viime viikon torstai, jolloin unohdin laittaa herätyksen ja heräsin sitten vähän yli yhdeksän ja ”myöhästyin” töistä. Ennen painelin torkku-nappia useamman kerran, nykyään laitan herätessäni herätyksen pois päältä, jotta ei Riikka heräisi siihen. Appivanhemmat kävivät eilen kyläilemässä ja tästä aiheesta puhuttaessa anoppi sanoi, että minä olen tulossa keski-ikään. Pelottavaa.

Eilen, Riikan ollessa hevoskisoissa, minä tuhlasin aikaani lukiessani C-levyjä mp3:ksi. Nyt on Kissiä mitä kuunnella koneella. Aika paljon muutakin kyllä. Vois säätää Shoutcastin tms., jotta voisin töissä kuunnella musiikkia tältä koneelta. Aikoinani yritin tutustua siihen, mutta jotenki hankalalta tuntui Windowsin päälle asentaa. Linuxiin se vaikutti helpommalta. Ei vain ole tätä kyseistä käyttistä tässä pelikoneessa. Ehkä kokeilen säätää sitä sitten, kun saan sen nopeamman yhteyden.

Kauhea hinku ois koodata pnukroktoolia, mutta koodit on serverillä ja serveri palomuurin takana. Sinne ei pääse kuin firmalta, ainoastaan portti 80 on auki maailmalle. Jospas sitten kun on kiinteä IP-osoite kotona, saan sinne yhteyden muutenkin. Voisin kyllä koodata muutakin, mutta kehitysympäristökone on hevoskisoissa kirjanpitovälineenä. Ois joitain XML-härveleitä mielessä, joita vois testailla. Pitänee tyytyä ihan paikalliseen HTML-koodaukseen. Ei jaksa joka koneeseen apassia, lisukkeita ja tietokantoja asennella. Oon lähinnä kokeillut muokkailla tälle sivulle uutta CSS-tiedostoa. Taas niitä juttuja, jotka jäävät suurelta yleisöltä näkemättä.

Jospas jois kahvia. Aijoo, hevoskisat eivät olleetkaan este-, vaan kouluratsastuskisat.