Hups

Mokasin pikkusen säätäessäni yhtä luokkaa ja yllättäen Pinserin listassa näytti siltä, että ois jotain päivitetty. Sama homma hajoitti RSS:n ja paljon muutakin. Vika on nyt tavallaan korjattu. Sama vanha bugi palautettu.

Blogispämmereistä on ollut puhetta siellä sun täällä. Minunkin laskurin referer-listaan on näitä sivuja ilmaantunut tappavan tasaseen tahtiin. Minä en paluulinkkejä kauheasti mainostele missään, niin en tue heidänkään toimintaa. Törkeää se kyllä on.

Mitäs muuta? Näin oikeeta haircuttia tarjoten, voin kertoa, että kävimme viikonloppuna Riikan kanssa parturoimassa päitä ja Riikalla on vain hitusen verran pitempi sänki kuin minulla. Aluksi oudon näköinen, heräsin yhtenä aamunakin ja kattelin, että kuka helvetti on vieressä.

Keskiviikkona oli saunailta ja tuli saunottua. Yllättävän aikaisin, kahdelta yöllä, olin jo kotona ja sängyssä. Joskus aikaisemmin kotiinmeno on ollut seuraavana iltapäivänä. Parin viikon päästä on pikkujoulut ja jos perinteitä kunnioitetaan, minä herään joko vessan lattialta tai syleilemästä posliinijumalaa puhuen norjaa. Sittenpäs sen näkee.

Kohta vois lähteä perjantaipizzan hakuun.