Punkrokkia

Näin lomalla on aikaa tehdä kaikkea kivaa. Oon lähinnä yrittänyt koodailla keskenjääneitä juttuja. Mitään ei oikein ole vielä valmistunut.

Illalla Loopissa jälleen tarjolla punkrokkia. Bändeinä ovat Asschapel ison rapakon tuolta puolen ja Sadofarm Oulusta. Kumpikin ovat minulle tuntemattomia, ajattelin kuitenkin kannatuksen vuoksi ja ihan oikeasti mielenkiinnostakin mennä katsomaan, minkälaisia ovat. Toivottavasti hyviä, niin ei turhan takia tartte raahautua tuolla pakkasessa sinne. Muutkin kynnelle kykenevät voisivat sinne yrittää. Menoa varmasti hiljentää vähän päällekkäisyys Fleimareiden kanssa. Kohdeyleisön kuvittelisi olevan erilainen, mutta tietäähän sen, että ihmiset menevät sinne mikä kuulostaa tutummalta.

Löytyi joululahjatoivomuskin tänään. Juho Juntusen Munkit, nunnat ja Donitsit näyttäisi olevan saatavilla hyvin varustetuissa kirjakaupoissa. Näin vinkiksi Joulupukille.

Jospas yrittäis taas jotain saada aikaiseksi.

5 Replies to “Punkrokkia”

 1. Hanna Laitinen

  Minulla on ongelma, jossa varmaan osaisit auttaa, jos millään jaksat/ehdit/viitsit. Olen värkänny kotisivuja (yritys-erehdys taktiikalla). Muuten on onnistunu ihan hyvin, mutta kun rupesin siirtään niitä nettiin (mulla on tilaa geocitiesin sivuilla), niin en saa kuvia näkymään millään. Josko millään voisit neuvoa tyhmää? t:Hanna

 2. concerned party

  pnuk, nyt tarkkana.

  http://www.tky.hut.fi/~kvantti/in/7.shtml

 3. mikkå

  juu oon tulossa. jos hakisit raksilasta sitte to iltana. aattelin jos lähtis sitte la päivällä.

 4. vaemo

  Tullaan hakemaan. Ilmoittelehan tarkempaa noutoaikaa. Keritään lämmittää rakkinettakin vähän.

 5. äiti*

  Hyvää itsenäisyyspäivää Ouluun. Ihmisiksi veljekset.

Kommentit on suljettu.