Itsepäisyyspäivä

Taas on itsenäisyyspäivä ja kohta tavallinen kansa voikin jo ihastella kauniiden ja rikkaiden edustajien pukuja linnanjuhlista. Ensi viikolla sitten saamme vielä lukea iltapäivälehdistä, kenellä on hieno ja kenellä vähemmän hieno puku. Yhtä turhia uutisia kuin Tony Halmeen uskonasiat.

Hiljaista on pidellyt minunkin blogissani taas vaihteeksi. Ei ole erinäisistä syistä paljon intternetti kiinnostanut viime aikoina. Koneella olen tosin istuskellut, lähinnä pelaillen Desert Combattia.

Torstaina tuli pikkuveljeni Mikko käymään kylässä ja tänään hän lähti takaisin Nivalaan. Kuuntelimme musiikkia, soitimme sitä, otimme olutta ja muutaman valokuvankin. Ihan kivaa oli. Laitoin Mikolle myös tähän päiväkirjaan tunnukset, jotta hän voi joskus jotain kirjoittaa. Saapas nähdä tuleeko tekstiä, ja millaista tekstiä.

Eilen tosiaan piti käydä sitten oikein keskustassa asti juomassa bissee, ensimmäiseksi paikaksi Mikon ja Mirjan kanssa valitsimme Snookerin. Oikein hyvä paikka, istuimme biljardisalin puolella, missä ei tarvinnut kommunikoida huutaen. Tipikin ilmestyi paikalle pelaamaan biljardia ja minä otin pari matsia häntä vastaan. Ei minkäänlaista muistikuvaa viime pelikerrasta, kauan siitä kuitenkin on. Pallot kuitenkin menivät pussiin ja voitin kaksi kolmesta pelistä, hyvällä tuurillani tietty. JJ löysi myös tiensä sinne ja valomerkin aikoihin siirryimme Leskiseen, missä Riikka oli kiipeilyseuransa pikkujouluporukan kanssa.

Illan myötä kävimme vielä pyörähtämässä Wäinössä, siellä oli taas sitten pari oikeaa tappelua ja vielä pöytämme edessä. Toiseen tais osallistua jopa viisi tai kuusi ihmistä. Sai nauttia väkivaltaviihteestä oikein livenä. Grillin kautta kotiin ja kello olikin jo aamu.

Tänään on ollut toipumispäivä. Katseltu Kahden tornin ohjaajan version lisämateriaaleja. Itse elokuva tuli katsottua useammassa pätkässä. Hyvä se edelleen oli ja lisätyt/poistamatta jätetyt pätkät olivat toimivia. Selvensivät asioita.

Maanantaina pääsen takaisin töihin. Saapas nähdä onko mitään ihmeempiä sattunut viimeisten parin viikon aikana.

One Reply to “Itsepäisyyspäivä”

  1. ”Taas on itsenäisyyspäivä ja kohta tavallinen kansa voikin jo ihastella kauniiden ja rikkaiden edustajien pukuja linnanjuhlista.”

    Olihan siellä Jorma ja Nalle mutta kauniita… noo, se on katsojan silmässä se kauneus.

Kommentit on suljettu.