Pikkujoulut

Perinteitä tiukasti vastustaen hiivin kotiin näin yöllä pikkujouluista. Aikaisempina vuosinahan on kova perinne ollut herätä jostain vessasta, joka ei ole lähelläkään kotia. Historiaa muistellen, viime vuonna heräsin firman vessasta, sitä edellisenä vuonna laivan vessasta halaten vessanpönttöä.

Meininki oli niin hyvä kuin firman porukalla vain voi olla. Tosin, eihän meilla ole kuin kivaa porukkaa töissä. Politiikkaa, uskontoa ja muitakin kiellettyjä aihealueita käytiin läpi, saunottiin, kuunneltiin minun valitsemaa loistavaa musiikkia ja maisteltiin näytteitä meille tarkoitetusta laajasta valikoimasta oluita ja siidereitä. Siiderimerkit eivät kovin tuttuja ole, johtuen sukupuolestani, mutta bissee oli huikeat kaksi lajia. Karhun kolmosta ja Lapparin nelosta. Siiderit pysty jaottelemaan vihreisiin ja sinisiin.

Saunomisen jälkeen siirryimme firmalle, pelailtiin hieman, sivuhuomautuksena, voitin melkein joka erän peleistä. Syötiin ja siirryimme Maikkeliin, jossa ehdimme juuri ja juuri tilata ennen valomerkkiä. Oluet juotuamme lähdimme omille suunnillemme. Korttelin päässä oleva toimisto kyllä houkutteli, mutta päätin kuitenkin suunnata kotiin. Vaimon vierestä on kuitenkin kivointa herätä, vessasta ei. Taksikin houkutteli, mutta päätin silti pyöräillä. Totesinkin matkalla, että kaverit, jotka lähtivät taksilla, eivät saaneet kiinni kovinkaan paljon ennen kotia, eli nopeammin ja halvemmin pyörällä pääsee parin kilometrin matkan.

Voiskin siirtyä makuuhuoneen puolelle unten maille. Jos joku töistä lueskelee tätä aamulla, voin kertoa, että tuskin ennen kymmentä ilmaannun paikalla. Öitä.

One Reply to “Pikkujoulut”

  1. mayb himself

    Tämä pikkujoulu on nyt vaan sitten poikkeus joka vahvistaa säännön. Ei vaitenkaan :)

    Tuosta siiderin juonnista ei voi olla samaa mieltä. Voisin jopa väittää että kaikki alle 35%:n alkoholituotteet on ”siideriä”.

Kommentit on suljettu.