Taas piippaa

Minä en ainakaan mistään virheistä opi. Opin lähinnä vain tunnistamaan milloin toistan virheen. Eilen toistin viime viikon keskiviikolta opitun korvatulppien unohduksen, virhe jota olen toistanut liian monta kertaa. Menoa se ei silti hidastanut, bändit olivat kovia ja yleisöäkin oli kiitettävästi.

Throwback heitti keikan ensimmäiseksi ja soittivat aika metallista kamaa, välillä nopeampaa ja välillä laahaavasti. Kuitenkin meno oli rajua. Ei kuulu lempibändeihin, ei oo koskaan kuulunut, keikat ovat silti olleet aina jees. Levyllä bändi ei toimi aivan yhtä hyvin kuin lavalla. Paljon jäseniä ainakin, pari kitaristia, pari laulajaa, basisti ja rumpali.

Tragedy tais olla uusi tuttavuus, en ainakaan ihan heti muista kuulleeni aikaisemmin. Näitä hc-bändejä on niin kauheesti, että en välttämättä muista kuulleeni jotain, vaikka omistaisin levyn. Kuitenkin, aivan sairaan hyvä bändi. Jopa maailman paras, ainakin eilisiltana. Näyttivät tosi hyvältä lavalla. Kerrankin kuvatkin onnistuivat kun siirryin tarpeeksi lähelle lavaa, eli eturivissähän nyökyttelin päätä koko keikan. Lähinnä vain toisessa reunassa silti kuvailin, keskemmällä oli sen verran pogoilijoita, että hyvä kun pystyssä pysyi. Kuvia ei ainakaan voinut ottaa kun tuli kyynärpäätä selkään koko ajan.

Mieli teki ostaa paitaa ja levyä, oli vain sen verran jonoa keikan jälkeen, etten jaksanut. Kotiinkin oli jo kiire.

Ei kait siinä, seuraavaa keikkailtaa odotellessa. Ihan hyvä, että olen keksinyt toisenkin harrastuksen internetin rinnalle. Sitten kun olen muutaman vuoden kuvaillut, voin kait investoida parempaan kameraan. Keikkakuvat laitan joku päivä jonnekin paikkaan, mistä niitä kaikkia voi sitten selailla.

Kahvia.