Lomalainen

Lomalla oltais ja kelit ovat mitä mainioimmat. Hevosia on hoidettu, rannalla on käyty ja muuten vain on tullut oleskeltua.

Sunnuntaina ja maanantaina olimme hevosia katsomassa, paarmoja riitti. Piti käydä oikein talviturkkikin heittämässä. Mitään ihmeellistä siellä ei sattunut, hommiin kuului lähinnä veden kanto laitumille. Yksi iso heppa ei tykännyt kissoista ja yritti tosissaan tappaa yhtä. Onneksi ei onnistunut, niin ei tarvinnut rankaista elukkaa.

Eilen kävimme rannalla Nallikarissa. Lähdimme puoliltapäivin ja palasimme joskus neljän aikoihin. Eli auringossa olin neljä tuntia ja suomalainen mieshän ei mitään aurinkovoiteita käydä. Nukkuminen olikin sitten tuskaa, kuten paidan päälle vetäminen tänään myös.

Minua ei kyllä haittaisi, vaikka vettä sataisi pari päivää nyt. Voisi ihan rehellisesti istua sisällä pelaamassa WarCraftia. Ilmakin voisi viilentyä sateessa. Yllättävän viileää täällä kämpässä silti on, vähän reilu 28 astetta tällä hetkellä. Pitäisi ostaa jokin tuuletin hurisemaan tänne vielä koneiden lisäksi.

Jospas soittelis JeeJeelle ja lähtis biitsille nauttimaan palaneista olkapäistä. Ja vatsasta. Ja otsasta. Ja jaloista.

One Reply to “Lomalainen”

  1. mayb himself

    Kuumimmat tunnit kannattaskin pelata ja hoitaa vähemmän jouluinen iho aamu- ja ilta-auringossa.
    Ylämäkireeniä ei muuten kannata kokeilla ajella tuossa puolen päivän nurkilla, voi tulla enemmän ku hiki.

Kommentit on suljettu.