Festarikuume

Nyt sitä rupeaa jo olemaan, noin viisi tuntia Rock De La Provenceen lähtöön. Tavarat ovat pakattuina, kaljat ostettuina, kameran akut ladattuina. Prkl. Puhelin unohtui ladata. On teltta kaiken varalta, jos tulee ahdasta isoon telttaan, vaihtovaatteitakin löytyy hieman. Nyt kun vielä tapahtuisi ihme ja aurinko paistaisi koko viikonlopun.

Töissä on ollut hyvin mielenkiintoista. Toistaiseksi vasta kolme kertaa on tarvinnut leikkiä mikrotukihenkilöä, tänä aamuna vaihdoin virtalähteen yhdestä koneesta. Lattialla olisi pinossa neljä konetta, joista ei oikein tiedetä mitään. Pitäisi pistää virtaa päälle ja katsoa mitkä ovat toimivia ja mitä ne sisältävät. Voisi oman testikoneen rakentaa, jos niille ei muuta käyttöä ole.

Aamuherätys on ollut hankalahkoa, tänäkin aamuna istuin autoon ja rupesin etsimään auton avaimia. Ei ollut viereisellä penkillä, ei taskussa, eikä virtalukossa. Sivupeiliin vilkaisu kertoi paikan, siinähän ne vielä ovessa kiinni oli. Ei oikein ajatus ennen kello kahdeksaa yhdeksää kulje.

Kahvia siis.