Sanapaino

Nyt se ois sitten vaihdettu, saapas nähdä mitä ongelmia vielä tulee. Joitain pikkukäännöksiä on vielä tekemättä. Vanhojenkin arkistolinkkien pitäisi toimia ihan ok. Varmaan kuukauden odottelin vain hetkeä milloin suoritan tämän tempun.

Leiskassa on vielä pari bugia sillä eräällä selaimella, mutta tiedän mistä ne johtuu, en vain ole vielä ehtinyt korjaamaan.

Pnukroktool ei nyt ihan täysin unholaan vielä vaivu, en kyllä ole ihan pieneen hetkeen mitään muutoksia siihen tehnyt, joten saas nähdä. Voihan se olla, että vielä pitää vaihtaa takaisinkin, jos tulee jotain ylitsepääsemättömiä ongelmia.

6 Replies to “Sanapaino”

  1. Ainakin toimii ihan kybällä Safarilla. Itse asiassa mun mielestä nykyinen leiska on sun paras tähän asti (ei sinänsä, että entisissäkään olisi ollut mitään vikaa … nykyisessä vain Schizon silmä lepää).

  2. Fint. Mycket fint. Kanske lite för minimalisk text i feedbackrutan (otydlig), men annars helt ypperlig layout!

  3. Tomi

    Men tack så mycket. Hoppas man kan se vad man skriver nu.

  4. Tää on tosi hieno :)

    Löysin tämän jo aiemmin jostakin jotenkin oudosti ja ihmettelin, että miksi sillä on kaksi ja miksi tämä hienompi on piilossa… :)

  5. Tosi kivan näköinen! Olis miun mielest viel kiva jos tuo sivun backgroundi eläis jotenkin, jotain pientä kuviota mut juu :)

  6. Ja! Nu ser man bättre vad man skriver. Kiva kiva!

Kommentit on suljettu.