Sellainen juhannus

Juhannus on vietetty vähän eri tavalla kuin perinteisesti. Torstaina Riikka lähti Ruotsiin kallioita kiipeilemään ja illemmalla Mikko ja Minna tulivat kylään. Matkalta soittivat ja kysyivät tartteeko kaljaa tuoda, johon minä vastasin myöntävästi. Tottakai. Ilta menikin sitten tissutellessa aamuun asti. Perjantaina tulikin sitten melkein kiire hakea kaupasta kaljaa, kun menivät niin aikaisin kiinni.

Iltapäivällä veimme sitten Minnan pois ja haimme JJ:n koneineen meille ja ilta menikin pelatessa. Itselle jostain syystä ei oikein kalja maistunut ja olinkin lähes selvänä koko ajan. Tai maistuihan se, mutta ei ollut tarvetta vetää lärviä. Pelasimme aluksi Desert Combatia ja sitten vaihdoimme Unreal Tournamenttiin, jotta Mikkokin pääsi mukaan Riikan koneella. Vähän puolen yön jälkeen porukka rupesi hyytymään ja minäkin sitten päätin mennä nukkumaan.

Tänään sitten Mikkokin lähti iltapäivällä takaisin Nivalaa kohti ja minä oon sitten istunut täällä yksin. Ei paljon tylsempää voisi olla. Yksi vaihtoehtohan olisi ruveta kiskomaan noita oluita mitä eilisestä jäi, mutta jostain syystä kalsarikännit eivät nyt viehätä.

Riikka tulee huomenillalla kotiin ja pääsee taas aloittamaan normaalin elämän. Vielä torstaina oli sellainen festareista palautuminen päällä. Nukuin varmaan joka päivä kunnon päiväunet viime viikolla.

One Reply to “Sellainen juhannus”

  1. -Minna-

    Siinäpä vasta oli mielenkiintonen juhannus meillä..Tiesitkö että Mikolla on selkä yhä kipeenä siitä ”akankannosta”…auts..
    -Minna-

Kommentit on suljettu.