Maanantaipoppia 10

Viime aikojen sairastelu on vienyt päiviäkin sekaisin. Tämä saa nyt olla minun päässä maanantai, koska kävin ulkona ja toimistollakin pyörähdin. Eli vuorossa on maanantaipopin kymmenes osa.

Aamulla postityttö pimpotti ovikelloa ja ryntäsin housuihin hyppien ovea avaamaan. Antoi kouraan LP:n kokoisen paketin, kiitin ja toivotin hyvää päivän jatkoa.

Paketista pystyi arvaamaan, että ulkomailta asti tullut, mutta mitään muistikuvaa ei ollut tilauksessa olevista levyistä. Olikin mieluinen yllätys, kun paketista paljastui Against Me!:n White Crosses / Black Crosses -albumi. White Crosses on aiemmin jo julkaistu, mutta tässä paketissa on sitten bonus-biisejä. Kaiken kaikkiaan kolmen vinyylin verran.

White Crosses / Black Crosses

Against Me! eli Tom Gabel on kasvanut aikuiseksi jo joitain levyä sitten. Ei enää niin hirveää rääkymistä ja paahtoa, mutta toisaalta, onhan tässä itsekin on kasvettu. Mukana on hitaampia balladimaisia kappaleita, mutta suurimmaksi osaksi on rokkia. A-C -puolet levystä ovat alkuperäistä White Crosses -levyä ja D-F ovat sitten aika pitkälti eri versioita niistä, mutta on niissä uusiakin kappaleita. Akustiset versiot tuntuvat vanhalta Against Me!:ltä.

Värilevyt

Kaikki kolme levyä ovat hassusti eri värisiä. A/B on valkoinen, C/D läpinäkyvä punainen ja E/F on vain läpinäkyvä. Paketissa oli myös T-paita, mutta se sitten myöhemmin, kun on aikaa kuvailla muotibloggausta varten.

Parasta on I Was a Teenage Anarchist (hieno video), akustinen Because of the Shame ja akustiset yleensäkin. Hot Shots viuluineen tuo mieleen Gogol Bordellon. Hyvä paketti kaikenkaikkiaan.

Vastaa