Moses Hazy & Baby Woodrose

Olin jo täysin unohtanut Moses Hazyn keikan Tavastialla, kun eilen aamulla huomasin Facebookissa muistutuksen siitä ja iltapäivällä tuli tekstaria, että on nimi listalla ja päätin sitten lähteä kuuntelemaan ja kuvailemaan. Olivat ensimmäinen esiintyjä ja vielä paikalle päästyänikään en tiennyt pääesiintyjän nimeä.

Moses Hazy

Moosekset vetivät hyvän keikan, vaikka porukkaa ei ollutkaan vielä hirveästi paikalla. Tuntui, että soittivat aika lyhyen setin, mutta saivat siihen mahtumaan uusia ja vanhoja kappaleita. On edelleen hillittömän hyvä live-orkesteri. Kovasti ainakin näyttää siltä, että nauttivat ja se fiilis tarttuu yleisöönkin.

Baby Woodrose

Baby Woodrose tuli täysin puun takaa. Ei mitään aikaisempaa havaintoa, eikä odotuksia. Vähän stonermaiset soundit oli, mutta ihan rokkia soittivat. Osa keikasta meni takahuoneessa tuttuja moikkaamassa, mutta se mitä näin oli aivan mahtavaa. Levyltäkin tuntuu toimivan vallan mainiosti.

Molemmat bändit ovat tänään Turussa Höyryturbiini-festivaaleilla Klubilla ja huomenna Royal Nightissa Vaasassa. Kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan.

One Reply to “Moses Hazy & Baby Woodrose”

  1. Ai hitsi, tuo Baby Woodrose kuulostaa ainakin Myspacesta tosi hyvältä. Tarviipa tutustua lähemmin!

Vastaa