Sunnuntailista

Viikonlopulla oli aika paljon päällekkäisyyksiä keikoissa, niin päätin perjantaina mennä katsomaan Helsinki Punk Festejä ja lauantaille valitsin Lepakkomiehen.

Festeillä oli useampia bändejä. Sen verran myöhästyin, että näin Melusaasteesta vain viimeisen biisin, enkä kuviakaan saanut. Valium Kiharoita kuvailin, kuten myös Maho Neitsyttä. Haistelijat meni täysin ohi, mutta Pertti Kurikan Nimipäivät veti sitten mukaansa. Mukava fiilis. Bad Jesus Experience tuli katsottua ja kuvattua ja lähdinkin heidän kanssaan sitten jatkamaan seuraavaan baariin.

Lauantaina väsytti kovasti, mutta sain aikaiseksi haettua toimistolta koneen ja purettua kameran. Illalla lähdin sitten ajoissa Kallioon, ollut joitain kokemuksia jäämisestä oven ulkopuolelle, kun on ollut paikka täynnä. Nyt ei ollut sitä ongelmaa, olin ehkä kolmas maksanut. Pitkään näytti siltä, että ei montaa tulisikaan, mutta yhtäkkiä paikka oli täynnä ja ovet suljettiin. Rains ja Presley Bastards jäi kuvaamatta, kun se on tosiaan ahdas paikka ja ihmisiä riitti. Sitten kun Delta Force 2 oli vuorossa, lähdin vähän ennakkoon varamaan paikkaa, jotta saisi kuvia. Toimi kyllä hyvin, vaikka tosiaan hieman liian pieni paikka.

Delta Force 2 -kuvat sain jo nettiin, mutta perjantaisissa voi kestää, kun niitä on niin paljon ja pitää saada inspis. Katella niitä läpi ja valita parhaat. Fotoblogiakin olen vähän aktivoinut taas ja laitellu sinne pari kuvaa, Pertti Kurikan Nimipäivät ja Valium Kiharat.

Toinen levy ja paita tuli ostettua lauantain keikalta. Perjantaina sain Valium Kiharoiden seiskan. Pitäisi levysoitin jo kytkeä.

Vastaa