Päivän asu

Pitkään aikaan en olekaan aktiivisesti muotiblogiosiota päivittänyt, eli vuorossa on päivän asun kuvaileminen ilman kuvia.

Tänään minulla on päällä normaali kesäasuste eli farkkusortsit ja t-paita. Sortsit on tilattu Espiritistä, tällaiset vähän polven yli menevät mallit. T-paita on peräisin Qwertee.comista, tummansininen, jossa sarjakuva-, elokuva- ja piirrossankareita valkoisina silhuetteina. Kun paita saapui, oli hauska arvuutella kuka kukin on, ei ole vielä tullut vastaan ketään, joka olisi kaikki tunnistanut. Itseni lisäksi.

Aamuisin on vielä sen verran vilpoista, että huppariin on myös pukeuduttava ja tänään valinnaksi osui vuosia vanha I Walk The Linen paita. Rupeaa viimeisiä vetelemään, vaikka kuulemma resoreiden vaihtaminen ei iso homma olisi.

Päässä on tänään Truck Fightersin musta lippalakki. Kengiksi valikoituivat Conversen Supermanit. Sukat ovat eriparit, ainakin tavallaan. Samasta paketista peräisin eli samaa muottia, mutta tiedätte kyllä miten pyykkikoneet hukkailevat ja sekoittelevat pyykkejä.

Tämä kirjoitus on Wanhan Blogistanin innoittama, vastaavaa löytyy myös Pinseristä, Matkalta ja Pintaliitoblogistakin, Benropekin on osallistunut. Muitakin varmasti tulee vielä näkymään blogistanissa.

2 Replies to “Päivän asu”

  1. Tomi

    Toimiikohan kommentointi? Näyttäisi toimivan.

Vastaa