Pebble

Tilasinpas metallisen Pebblen. Vaikutti olevan se paras malli, mitä markkinoilla oli. Android Wear -kelloja ei vielä silloin oltu julkistettu ja kuvittelin myös vielä olevani iPhone-käyttäjäkin.

Käyttöönotto oli helppoa, puhelimeen Pebble-sovellus ja painella pari kertaa nappia ja se oli valmis. Pebbleen saa haettua erilaisia kellotauluja ja ohjelmia, helppoa kuin mikä. Toistaiseksi olen vasta asentanut kokeilun vuoksi kuvassa näkyvän ja Mikki Hiiri -kellotaulun, Foursquaren ja Music Bossin, jotta voin ohjata Spotifyä. Voisi tutustella muihinkin, saa vihjata kivoja ja/tai hyödyllisiä.

Viestit, sähköpostit ja sellaisten ilmoitukset tulevat näyttöön ja kauko-ohjaus toimii. Usein aiemmin jäänyt puhelut huomaamatta, koska en vain kuule hälytystä tai tunne värinähälytystä, niin nyt tietää, kun ranteessa värisee. Herätyskellonakin oiva, värisee eli ei herätä koko kerrosta.

Vähän olen kaivannutkin kelloa ranteeseen, en ole oikein osannut pitää sellaista vuosiin, mutta nyt tämä tuntuu kivalta. Näkee kellon ilman, että tarvitsee kaivaa puhelinta esiin ja vaikkei mikrofonia ole, niin vähän on Michael Knight tai James Bond -fiilikset tämän kanssa.

Vastaa