Pizzaa

Kävimme työkavereiden kanssa kokeilemassa vastikään avatun Alfons’ Pizzan Ullanlinnassa. Jännitti alkuun lähteä, koska oli juuri juttu Nytissä ja sellaiset saa monesti paikat täyteen. Olimme kuitenkin ehkä ensimmäiset paikalle saapuneet yhdentoista jälkeen.

Listat tuotiin pöytään ja niistä pikaisella vilkaisulla selvisi, että lihavammaisellekin on tarjontaa. Ei sillä, että olisi joskus tullut pizzeriaa vastaan ilman kasvisvaihtoehtoa. Classic Margheritan ja Il Verden välillä hetken jahkailtuani otin ensin mainitun. Mainostavat kovasti luomua ja kyllä se terveelliseltä maistuikin. Hyvällä tavalla. Pohja oli ohut ja rapea, täytteitä oli kivasti ja ne maistuivat hyvin, ei pilattu liialla maustamisella. Paikka oli mukava, ehkä vähän tyhjän oloinen vielä, paljon valkoista.

Jos jotain huonoa niin se on se, että ilmeisesti koska pohja on niin ohut, se pizza kylmenee hetkessä. Usein silti tulee syötyä kylmää pizzaa esimerkiksi sunnuntaiaamuisin, että ei se niin paha.

Hinta on lounasaikaan 11 euroa ja muulloin 13-14 euroa. Oulusta tulleelle tuntuu vieläkin vähän hirvittävältä, mutta uudestaan varmasti käyn kerran jos toisenkin.

Vastaa