Wasted & Smashing Pumpkins

Pitkästä aikaa muotibloggaamista! Eilen saatiin kauan lainassa olleen kameran toimistolle takaisin ja tänään muistin ottaa muistikortin mukaan kokeilemista varten. Sopivasti tulin töihin niin ajoissa, ettei ketään muita näy paikalla ja pystyin selfieitä ottamaan eteisen peilin edessä. Tuntuu vähän typerältä, olisi paljon mukavampaa jalustan kanssa.

Wasted

Hupparina tänään Wastedin Here Comes the Darkness -levynkansipaita. Normaalisti en niin välitä Fruit of the Loomin paitojen mallista, mutta vetoketjuhupparit menee hyvin. Ostin Combat Rockin pikkujouluista viime vuoden puolella, samalla ostin levyn ja sain paljon muutakin rojua mukana.

Smashing Pumpkins

Smashing Pumpkins eka demo -t-paita tuli jonkin levyn mukana, saattoi oll Oceania. Yleensä, jos on mahdollista, tilailen vinyylit ”erikoispaketteina”, joissa on juurikin t-paita tai jotain pientä muuta mukana.

Ammin mielestä lippalakki näytti ihan minulta, niin hän tilasi sen minulle jostain. Ei ole toista samanlaista vastaan tullut vielä. Vähän vuotaa lipasta mustaa väriä valkoiselle, enkä ole uskaltanut pestä, jos sattuisi leviämään vielä enemmän.

Vastaa