Timon mambojumboa

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on taas avannut harvasanaisten lauseiden arkkunsa.

Ku klux klan vihaa sekä katolilaisia että juutalaisia. Olen katolilainen Israelystävä. Siis oiva kohde ku klux klaniselle anarkorasistille.

Eli hän siis väittää, että nämä ”anarkorasistit” jotenkin olisivat Ku Klux Klanin ystäviä. Ei pitäisi kovin vaikea olla arvata mistä on kyse. Hänen puolueensa pikkuisen oikealle laidalle kallellaan olevat henkilöt ovat innoittaneet kansaa riehumaan ja jopa pukeutumaan samanlaiseen kaapuun ottaessaan vastaan maahanmuuttajia.

Onko sillä mitään väliä, vaikka miten katolinen tai Israelin ystävä olet, jos kaveeraat rasistien kanssa ja aika avoimesti äärioikeistolaisia ihmisiä pidät tiimissäsi? Viimeksi kun Suomi oli sodassa, tämän aatteen kavereita ajettiin Lapista pois. Eikö hän osaa yhtään päätellä, miksi näitä henkilöitä arvostellaan jopa veteraanien toimesta?

Oliko hän humalassa, kun kirjoitti plokiinsa vai onko kyseessä jotain todella nerokasta, jota tavallinen kansa ei ymmärrä ja yrittää jotenkin tämmöistä suoltamalla selvitä tästä suosta? Perussuomalaiset ovat hallituksessa ja vieläkin jatkuu samaa uhriutuminen. Olisi jo kovasti aika ottaa vastuuta, eikä vain yrittää syyllistää syyttömiä.

Vastaa