Puntala 2012

Ehkä pikkuhiljaa olen päässyt toipumaan jo viikonlopusta ja Puntala-rock-festivaaleista. Perjantaina lähdimme jo Ilosaarireissuilta tutuksi käyneen Riskiretkien bussilla matkaan. Perille pääsimme vaivattomasti parin pysähdyksen jälkeen ja kannoimme tavarat leirintäalueelle, missä meille oli varattu jonkinlainen tila. Pikkuinen rinne ja teltan sai vinoon mukavasti siihen.

Ensin oli vuorossa pikkuisen pohjustelua ja lukuisten kavereiden tervehtimistä ja sitten jo kajahtikin Seksihullujen keikkakutsu. Hirveästi en kuvaillut reissussa vaikka kameran raahasinkin mukaan, ajattelin ottaa ihan rennosti vaan ja kuljetin harvemmin kameraa mukana. Keikkojakaan en niin tarkasti seuraillut, muutamia kuitenkin. Itseä kiehtoi varsinkin T. V. Smithin keikka. Setä oleskeli kalja-alueella myöheemmin illalla ja jutteli ihmisten kanssa. Utbrott ei ollut aiemmin tuttu, mutta teltalla istuessani kuulin tutun naisäänen ja piti lähteä katsomaan.

SeksihullutSeksihullut

InfernöhInfernöh

UtbrottUtbrott

BeerocephalsBeerocephals

T. V. SmithT. V. Smith

Kuvia tuli sen verran harvasta bändistä, etten tiiä jaksanko Flickriin laitella. Ehkä joku päivä.

Kaikenkaikkiaan oikein onnistuneet festarit, ruokatarjonta oli jälleen kerran erinomaista ja vesipisteitäkin oli tarpeeksi. Teltta-alue nyt on ollut jo pitemmän aikaa aika tiivis, mutta kyllä siellä pääsi suhteellisen hyvin navigoimaan. Bändit pääosin mielenkiintoisia, mutta mukavien ihmisten takia minä sinne aina lähden. Uimassakin tuli käytyä useamman kerran.

Vastaa