Syötä otsikko tähän

Viimeaikoina taas useammin vaihtunut sivuston ulkoasu, kuin olen mitään kirjoittanut. Levyjä pitäisi kuunnella, T-paitoja on kymmeniä. Kitaraa pitäisi soitella. Tankkipeliä on pelattu ja uuttakin peliä aloittelin eilen. Kiirusta on pitänyt työelämässä ja kotiakin pitäisi vaihtaa.

Tuntuu, että jonkin leiskan koodaaminen vie vähemmän aikaa, kuin artikkelin kirjoittaminen. Tämäkin leiska syntyi CW-matsien ja Rustin pelaamisen aikana.

Nyt on kyseessä ehkä täysin responsiivinen ulkoasu. Jätin Twitter Bootstrapin pois tarpeettomana, koska ei tästä blogista mitään hirvittävän monimutkaista saa aikaiseksi vaikka yrittäisi, sisältöä ei vaan riitä.

Pitää vain ottaa itseä niskasta kiinni ja laitella levyjä pyörimään levylautaselle, kuunnella, kirjoittaa fiilikset ja julkaista juttu. Samoin paitojen kanssa, kameraa jalustalle ja kuvaa ja käsittelyä ja internettiin vain. Valokuvausta pitäisi muutenkin enemmän käydä harrastamassa.

Ei tämä niin vaikeaa ennen ollut.

3 Replies to “Syötä otsikko tähän”

  1. Jessi

    Ingressi ei näy feedissä. En olisi muuten edes huomannut, mutta piti tulla vilkaisemaan tätä uutta ulkoasua. Feedin sisältö alkaa siis sanoilla ”Tuntuu, että jonkin”.

  2. Ihan tietoinen olen tästä. Ehkä pitäisi vaihtaa näyttämään vain pätkän alusta syötteessä.

  3. Jessi

    Yyh, älä vaan tee niin – ellei sitten pointti ole oikeasti päästä esittelemään ulkoasua sisällön sijaan. Kovin harvoin tulee enää mistään tuollaisista (ja ei-Readabilityllä toimivista) itemeistä mitään luettua.

Vastaa